гр. Несебър, ул. Хан Крум №12 0887 285 611 dora_markova_bg@abv.bg

Къща за гости и бистро Глория

Къща за гости „Глория" / GLORIA HOLIDAY HOUSE  е с отлична локация в град Несебър, на удобно и леснодостъпно място на центъра на града на главната улица.

Бързо и лесно за 5 минути се стига до плажовете и Стария град. В непосредствена близост има ресторанти, кафенета, сладкарници, магазини, супермаркети, пощата, банките и автобусните спирки.

Къща за гости „Глория" /  GLORIA HOLIDAY HOUSE   предлага двойни и тройни стаи, както и студио за четирима. Всички стаи с изглед към морето и с големи тераси, където гостите могат да се насладят на красивия изгрев на слънцето. Оборудвани са с климатици, телевизори, минибар, сейф, кана за гореща вода и самостоятелни бани.На гостите се предлага безплатен Wi-Fi. Възможно е използването на паркинг.

Бистро „Глория"

Към нощувките може да се заяви и закуска в бистро „Глория", което се намира на партерния етаж в открита градина. Бистрото предлага традиционна българска кухня на достъпни и изгодни цени. Със своя битов стил бистрото създава уют и комфорт на гостите. За спокойствието и удобството на гостите ще се погрижи добре квалифициран персонал.